Pregnyl

Dobrý den, dva dny před MS mi doktor píchl pregnyl kvůli cystě. MS se opozdila o týden, první dva dny byla dost silná a třetí už tolik ne. Je možné mít slabší MS právě kvůli pregnylu? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Menses nemusí být vždy stejně silná ,Pregnyl by intensitu neměl ovlivnit Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: