Přeočkování zarděnky a těhotenství

Dobrý den, jsem 22. týden těhotenství. dcera má jít v průběhu měsíce na přeočkování proti zarděnkám (Priorix). Vím, že v těhotenství jsou zarděnky velmi škodlivé. Hrozí nějaké riziko pro plod, když bude dcera očkována. Mám se v době po očkování vyhýbat např. pusinkování s dcerou. Mockrát děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Vlasto. Ne, nebezpečí plodu nehrozí. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: