Prothiaden vs citalec

Dobrý den, na dráždivý tračník (průjmy) užívám Prothiaden 25mg R a V - dlouhodobě. Chtěl bych se zeptat, zda-li by nebylo lepší požádat svého lékaře o změnu za některé antd. III. generace, např. Citalec. Prý jsou bezpečnější, netoxické Myslíte, že by na toto onemocnění byl vhodnější? Zabral by? děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, poradte se se svým lékařem, nepřísluší mi hodnotit možnosti změny léků, neznám vás ani stupen vašich potíží. Je faktem, že lék je generačně modernější, ale posouzení vhodnosti výměny musíte opravdu ponechat na všem lékaři - domluvte se s ním na další kontrole Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: