Provera 5mg

Dobrý den, po vysazení HA a nepřícházející MS mi lékařka předepsala Proveru 5 mg 17-26 DC. Chci se zeptat zda je to pouze na úpravu MS cyklu nebo i na spuštění ovulace. Folikuly viditelné na UZ. Je s proverou vyšší pravděpodobnost otěhotnění? Smažíme se již 4. měsíc od vysazení HA. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Provera je vhodná na úpravu cyklu. Pokud byste chtěla podpořit pravděpodobnost otěhotnění, byly by vhodné spíše jiné léky.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I při stresu můžete dobře spát
Články: I při stresu můžete dobře spát
Určitě se vám už stalo, že...
Jak dlouho trvá účinek lokálních steroidů v léčbě příznaků alergické rýmy?
Kapavka
Články: Kapavka
Kapavka, gonorea, je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Alergická rýma u dětí
Články: Alergická rýma u dětí
Alergie na pyly u dětí je...
Nehojící se rána? Zjistěte, co je příčinou právě u vás
Články: Nehojící se rána? Zjistěte, co je příčinou právě u vás
Zajímá vás, proč se vaše...
Bude nervový růstový faktor nadějí pro lidi s infarktem?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: