Re. rakovina plic

No na žádnou dušnost si nestěžuje ale bolest na hrudi ano, asi nejspíš už namožené kašlem. Ošetřující lékař předepsal BISEPTOL 480. 2 tablety/12 hodin. Poté na kašel užívá tablety MUCOSOLVAN. Dle poslechu lékař sdělil, že dýchání,průdušky jsou čisté. Podle mne si myslím, že musel přechodit nějakou angínu, nebo lehčí průběh zápalu plic. Mně jako osobně když dostanu angínu tak k tomu okamžitě teploty, a musím lehnout. Můj otec ne, ten nedostane teplotu skoro nikdy.. Děkuji za odpověď,.

Odpověď odborníka:

Dobry den k vyloučení nebo potvrzení zápalu plic je nutno provest rtg vyšetření plic. S pozdravem Dr.Čápová G

MUDr. Gertruda Čápová
MUDr. Gertruda Čápová

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: Privátní plicní ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
5 tipů pro zdravé uši bez infekce
Články: 5 tipů pro zdravé uši bez infekce
Máte-li propíchnuté uši...
Revmatismus
Články: Revmatismus
Revmatické nemoci jsou...
Ztrácíte paměť? Rozpoznejte nemoc od obyčejného zapomínání
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Bechtěrevova nemoc: Když imunita vzdoruje
Články: Bechtěrevova nemoc: Když imunita vzdoruje
Bechtěrevova choroba neboli...
Souvisí velikost penisu s tělesnou výškou?
Články: Souvisí velikost penisu s tělesnou výškou?
Větší muži mají větší penis...
Chraňte si své klouby a zůstaňte soběstační
Články: Chraňte si své klouby a zůstaňte soběstační
Pokud vás trápí revmatoidní...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: