Snížená imunita dcery, 3 roky

Dobrý den,měla bych dotaz,týkající se mé tříleté dcery.Od 19.září marodí s HCD,začala laryngitidou,následoval zánět průdušek léčený ATB,po dvou týdnech zánět VDN,také léčeno ATB.Ve sledování na alergologii,kde nezjistili ani sníženou imunitu ani alergii,přesto dceru léčili Bronchovaxomem.Před týdnem dobrala Klacid,byla jeden den ve školce a zase má rýmu,kašel,při dnešním odběru zjistili velký nedostatek železa,zánětlivé parametry nízké.Během těch posledních dvou měsíců užívala,všechny možné přípravky,jako je Aerius,Spiropent,Sinupret,různé dělané kapky do nosu...Chtěla bych vědět,jestli je rozumné,když jsem se rozhodla zkusit,veškeré léky vysadit a nechat tomu volný průběh pomocí babských receptů.jako jsou bylinkové čaje,Thymomel,echinaceu a podobně.Vypotit a necpat do chudinky pořád dokola chemii.Nejsem radikální odpůrce ani ATB ani očkování,ale přijde mi,že se s ní všechno řeší metodou pokusu a omylu,co zrovna zabere.Jsem původně dětská sestra,deset let doma s dětmi,spoustu jsem toho zapoměla,ale přijde mi,že taková spousta preparátu malinkému tělíčku spíš ublíží a zchoulostivý a za par měsíců mi nebude reagovat ani na obyčejný paralen. Děkuji za přečtení zdlouhavé otázku a předem díky za odpoveď.Petra Benmissi

Odpověď odborníka:

Dobrý den, máte pravdu, že všeho moc škodí, ale existují diagnózy, u kterých se bez ATb prostě neobejdete. Za prvé bych se přimlouvala, pokud to je možné, nechat malou aspoň několik týdnů až měsíců doma, aby si od toho návalu bacilů ve školce trochu odpočinula. Samozřejmě doplnit železo, vitamíny a dobré zkušenosti mám s přípravkem Preventan Junior.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: