Spálová angína v těhotenství

Dobrý den, ráda bych se zeptala,jsem 17 týden vícečetného těhotenství,jaké by hrozilo pro plody nebezpečí,když bych měla spálovou angínu.Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Tato infekce nevede k žádnému bezprostřednímu ohrožení plodu, ale představuje samozřejmě určitou zátěž pro váš organismus a nutnost antibiotické léčby.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: