Spálová angína a porod

Dobrý den. Mám termín porodu 3.3. 2012. Můj syn se ve školce nakazil spálovou angínou a druhý den užívá Ospen. V případě, že jsem se od něho nakazila, znamená to automaticky porod císařským řezem? Děkuji za odpověď, Monika Stuart

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zcela určitě to automaticky neznamená porod císařským řezem.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: