Špinění místo menstruace

dobrý den, chtěla bych se vás zeptat zda je možné otěhotnět dva dny před očekávanou menstruací.Měla jsem právě nechráněný styk dva dny před MS,ta se nedostavila a o dva dny později jsm začla slabě špinit-hnědý výtok.Jinak dodávám,že osmím měsícem kojím,teda už přestávám,protože mám mléka málo..Jinak MS jsem měla vždy pravidelnou.Přoč jsem nedostala normální menstruaci,nemůžu být těhotná?moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohla byste být těhotná, otěhotnět je možné i krátce před očekávanou menstruací.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x