Špinění místo menstruace

Dobrý den, je mi 29 let před cca 3 měsíci mi paní doktorka zjistila myom v děloze, od té doby se snažíme o miminko (první). Tento měsíc jsem 6 dní od menstruace a 4 dny špiním. Vždy jsem měla menstruaci pravidelnou. Antikoncepci neberu cca 1,5roku. těhotenský test negativní. Může toto znamenat růst či nějaké zhoršení myomu?

Odpověď odborníka:

Špinění může myom způsobit, záleží na jeho velikosti a umístění,ale špinění může mít i hormonální příčinu, pokud se vyskytlo jen jednorázově nemusíte si dělat zbytečné obavy. Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: