Srážlivost krve v děloze

Dobrý den, ikdyž mám skvělého gynekologa,chtěla bych se zeptat na Váš názor,jelikož na prohlídku jdu až za měsíc a hodně mě to trápí. Budu mít 21 let. V hormonální antikoncepci jsem vyměnila již 3 značky. Moje první antikoncepce byla Sunya. Brala jsem je asi rok,ale musela jsem je vyměnit za antikoncepci Eloine díky mému vysokému tlaku. U nichž se mi ovšem vyskytl problém. Začala se mi v děloze srážet krev. Vždy,když jsem si vzala tzv. neaktivní tabletku,která byla zároveň pauzou na to,aby se mi rozjela menstruace, se menstruace dostavila až tehdy,když už jsem nasazovala tabletku aktivní,která měla menstruaci zastavit. Tuhle antikoncepci jsem brala půl roku a jelikož jsem měla problém s krví v děloze díky tomu,že se mi menstruace dostavila vždy až jsem užila aktivní tabletku,která brzdila průběch krvácení a hromažďovala ji v děloze, jsem po konzultaci s lékařem najela na třetí antikoncepci Minisiston,která měla ukázat zda je problém se srážlivostí právě v antikoncepci nebo někde jinde. MINISISTON budu brát již 5 měsícem a problémy s mentruací přetrvávají i v tomto případě.Měsíčky se mi v době pauzy vůbec nerozběhnou až na poslední chvíli,kdy si mám brát tabletku. Krvácím tedy v době,kdy beru pilulky. V téhle fázy zažívám neskutečné bolesti + zvracení. Dokonce cítím,že není semnou něco v pořádku,jakoby se mi krev srážela nadále. Myslíte si,že budu muset antikoncepčí pilulky zcela vysadit pokud se prokáže,že je to způsobené právě jimi? Docela mi to znepříjemňuje život. Omezuje mě to jak v normálním životě tak i po stránce sexuální, jelikož mám neustálé bolesti podbřišku. Jsem ochotna antikoncepci vysadit,jen abych byla v pořádku. Není to jediná forma antikoncepce :-) Předem děkuji za odpověď,hezký večer

Odpověď odborníka:

Menses se dostavuje během 7 denní pauzy a je možné, že krvácení přetrvává ještě na začátku braní nového platíčka,ale je jen jedna cesta jak to ověřit, vysadit na jeden nebo 2 cykly antikoncepci,používejte kondom a uvidíte, jak bude cyklus bez antikoncepce vypadat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x