Štítná žláza a otěhotnení

Dobrý den. Mám nově diagnostikovanou hypofunkci ŠŽ beru Letrox 50 ob den 1-0-0 2-0-0 hormony šťítky ksou v normě jen TSH mám 6.2 (po posledním odběru) Mám šanci otěhotnět? S manželem se snažíme od Srpna gynekologicky jsem v pořádku menstruace chodí naprosto pravidelně ovulaci mám také a stále nic mám velký strach že nebudu moct mít děti je mi 27let takže ani mladík :-) brzdí otěhotnění TSH? Nebo proč se nám nedaří?Díky za odpověď Š.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dávka Letroxu bude zřejmě nedostatečná a bylo by ji třeba upravit. I způsob dávkování není příliš standardní (1-0-0-2-0-0??). Příčina nemožnosti otěhotnět ale bude asi někde jinde. Měl by se nechat vyšetřit i váš partner.

MUDr. Martina Přichystalová
MUDr. Martina Přichystalová

Specializace: Pediatrie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: