Stitna zlaza + spalovac tuku

Dobry den, uz asi 3 roky po punkci 1 cysty na štítné žláze a následném zmenšování cyst při braní 1/2 tablety Euthyrox denně ráno nalačno bych se chtěl zeptat, jestli je možné užívat tento přípravek (jedná se o spalovač tuku): Max ThyrX. Je mi 18 let. Predem díky za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jelikož tento přípravek ovlivňuje (zrychluje) činnost štítné žlázy, nedoporučuji ho užívat - nelze vyloučit, že by došlo k "přestřelení" činnosti štítné žlázy do hyperfunkce.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ultrazvuk břicha
Články: Ultrazvuk břicha
Ultrazvuk, UZ nebo SONO je...
Víte, jaké jsou příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!
Články: Víte, jaké jsou příznaky rakoviny prsu? Otestujte se!
Nečekejte, až vám lékař...
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: