Stitna zlaza

Dobry den chtela bych vas poprosit o radu v listopadu 2009 mi zjistili na obou stranach laloku dva uzly o velikosti 3.2 tri mesice na to pri kontrole mi doktor sdelil ze se jeden uzel zvetsil na 6.4 a ze mi nasel dalsi dva o velikosti 16.3 pote mi hned sdelil ze se jedna o rakovinu ale ze mi bude delat punkci kde se sjisti o jakej nador se jedna ci zhoubny nebo nezhoubny o rakovine stitne zlazy jsem si cetla mnoho ale nedocetla sem se o tom jestli je zavazne to ze uz mam 4 uzly na kazde strane dva,jak moc je zavazna moje diagnoza jestli mam nadej na uzdraveni,jestli je zavazne to ze behem 3 mesicu se uzly zvetsili a vytvorili se dalsi dva,prosim o radu predem moc dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, naději na uzdravení rozhodně máte. Důležité je neodkládat vhodnou terapii. Doporučoval bych proto konzultaci přímo s ošetřujícím lékařem. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
štítná žláza | Od: Lenka Kostovová | 2.10.2014 16:28
prosím, co znamená-dorzálně v laloku štítné žlázy
anechogenní kolekce v průměru 7mm,
s drobným hyperdenzním útvarem v průměru 3mm uvnitř.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: