Strach z testu na hiv

Dobrý den. Můj přítel má panický strach z testu na HIV. Já jsem si nechala tento test dělat po 9 měsících nechráněného sex. styku s ním. Test byl negativní. Znamená to, že i on je pravděpodobně zdravý? Provozujeme nechráněně všechny druhy sexu (orál, anál...atd.) Sex máme cca 1 až 2 týdně. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud by jste HIV negativní, neznamená to, že HIV negativní musí být i Váš přítel. Nákaza tímto virem se totiž nepřenáší ve stoprocentech případů. Jistotu Váš přítel bude mít až po testu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: