Streptokok

Dobrý den, moc Vás prosím o radu.jsem na konci 38tt a minulý týden mi nabíral lékař kultivaci. Výsledek se dozvím v pondělí v poradně.Kdybych teoreticky porodila do té doby a výsledek byl pozitivní na streptokoka, stihlo by se ještě nějak zasáhnout?mám strach, aby to nemohlo ohrozit miminko. Asi před dvěma lety jsem totiž nález na streptokoka měla, tak se bojím, že ho buud mít zase.děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte mít strach. Streptokoky se totiž běžně vyskytují jako mikroflóra lidského těla a nepředstavují žádné riziko. V těhotenství je to jiné, při porodu je však riziko přenosu také minimální. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: