Streptococus v pochvě

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda antibiotikum Claritromicin je účiné na streptococy agalactiae.Měla jsem nález v pochvě, antibiotika mi předepsal můj gynekolog, ale v příbalovém letáku se nepíše, že by to bylo na str. tak bych to nechtěla brát zbytečně. Díky Lenka

Odpověď odborníka:

Dobrý den Mrkvičko! Můžete být klidná, Clarithromycin na Str. agalactiae účinný je, věřte svému gynekologovi. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: