Streptokok v krku

Dobrý den.Můj pětiletý syn byl léčen na anginu,následně streptokoka v krku.Teď už je týden bez teplot,antibiotika máme ještě 5 dní.Chtěla jsem se zeptat,zda můžeme na chvilku ven,samozřejmě vím,že ne na sluníčko a zda nemůže někoho dalšího nakazit.Děkuji Dáša.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, při léčbě antibiotiky Vám obecně pobyt venku nemohu doporučit, ale krátká vycházka se dá případně tolerovat. Z kontaktu s ostatními dětmi byste syna samozřejmě měla vyloučit.

MUDr. Petra Limrová
MUDr. Petra Limrová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Nemocnice Hořovice

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: