Syfilis

Na penisu mám jakýsi pupínek chtěl jsem se zeptat zda může jít o syfilis .Zkoušel jsem ho mačkat zda něco z něho nepočete ale nic spíše mi to přijde jako bradavička. děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

S určitostí diagnostikuje pohlavní kožní infekce pouze lékař - dermatovenerolog, případně urolog. Podle fota není syfilis moc pravděpodobná (kožním projevem bývá obvykle nejdříve flíček, pak vyvýšený pupínek a pak tvrdý nebolestivý vřed provázený zvětšenými uzlinami v okolí), ale na sto procent ji jen podle fota vyloučit nelze. Pokud byste měl byť i jen minimální podezření, že byste se mohl syfilis nakazit, určitě vyšetření vyhledejte.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
syfilis otazka | Od: igor | 12.12.2016 20:35
Dobrý deň už dlhšiu dobu sa mi robia
vyrážky po tele sú červené a v nitry je
hnis prosím vás viete mi poradiť či to
nemôže byť syfilis?? Jooj dúfam že
nie :-( vopred ďakujem za radu
reagovat
re:syfilis otazka | Od: uLékaře.cz | 14.12.2016 16:54
Dobrý den,
děkujeme za dotaz. Aby Vám
lékař mohl odpovědět, poprosím
Vás,
abyste dotaz zkopíroval a vložil
přímo do poradny na těchto
stránkách:
http://www.ulekare.cz/poradna.
V poradně se Vám bude lékař
věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše
bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x