Těhotenství

Dobrý den pane doktore, v pátek (1. 11. 2013) jsem dobrala platíčko hormonální antikoncepce Bonadea... Další platíčko načínám dnes (9. 11. 2013). Mezitím jsem normálně menstruovala... Dnes ráno (9. 11. 2013) jsem měla pohlavní styk se svým přítelem, který ale vyvrcholil do mě..Chci se zeptat, zda je možné, abych otěhotněla? Mylo mi řečeno, že v pauze, kdy neberu hormonální antikoncepci, nelze otěhotnět. Ale chtěla jsem se ujistit... Předem děkuji za vaši odpověď. Přeji příjemný zbytek dne...

Odpověď odborníka:

Ano,máte pravdu i v pauze jste plně chráněna. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: