Těhotenství

Dobrý den paní doktorko chtěla bych se zeptat12.8.2014 jsem měla poslední měsíčky byla jsem u doktora 16.9.2014 potvrdit těhotenství na ultrazvuku viděl asi váček měla jsem tedy dojí za 10 dnů ale rozhodla jsem se na miniinterupci protože mě přítel opustil tak jsem tam šla pro žádanku 22.8.2014 pan doktor me prohlížel a pořadně nemohl najít až mi řekže toto může být ono a začal psát žádanku.Mě to nedalo a chtěla jsem ještě jednou potvrdit těhotenství protože pan doktor mi nevzal ani krev ani moč.jen mě poslal k obvodní doktorce která zjistila v moči asymtomatickou leukocyturii a nasadila antibiotika.Tak jsem se objednala do nemocnice na další názor pan doktor mi udělal ultrazvuk 24.9.2014 a viděl tam opět jed žloutkavý váček a hematom tak mi řek že vyčkáme do 2.10.2014.ale než jsem šla toho 24.9. k panu dotorovi do nemocnice tak jsem ráno krvácela ale asi tak hodinu světlou krev od te doby nic jen mám bolesti v podbřišku a v křížích.Když jsem si zkoušela dělat test tak se mi zdá že světlá a zkusila jsem i 2 ovulační a u obou se mi ukazali hodně silné dvě čarky jsou silnější než u těhotenského testu děkuji za pomoc

Odpověď odborníka:

Mohlo se jednat o zamklé těhotenství, ovulační testy nejsou na průkaz těhotenství, k tomu slouží těhotzenské testy.Pokud je test z moči pozitivní, navštivte lékaře, aby se dala pokud možno provést interupce tabletou Mifepriston a ne chirurg.zákrokem. Pokud se nebude jednat o vitální těhotenství, bude nutná chirurgická revize.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: