Těhotenství a potkan

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli potkan, který má zánět ucha může nějak ohrozit těhotnou, která je v šestém měsíci. Je nějaké riziko ohrožení plodu? Těhotná na potkana nesahá, ani k němu nechodí. Je umístěn ve vedlejší místnosti. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobnost ohrožení plodu je opravdu velice malá. Dodržujte zvýšeně hygienu, dále pokračujte s izolaci od potkana a při jakýchkoli potížích se jděte raději informovat k obvodnímu lékaři a také gynekologovi. Je pro mne však zarážející, co dělá potkan ve vašem pracovním prostředí?

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Vyšetření žil
Články: Vyšetření žil
Onemocnění žil je velmi...
Víte, jak probíhá hojení po operacích?
Články: Víte, jak probíhá hojení po operacích?
Kdo z nás se už někdy...
Enzymy urychlují hojení po úrazech a operacích
Články: Enzymy urychlují hojení po úrazech a operacích
Rychlost hojení do značné...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Pneumonie
Články: Pneumonie
Pneumonie, neboli zápal...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: