Těhotenství a žloutenka

Dobrý den, momentálně jsem ve 26. týdnu těhotenství. Pokud bych se nakazila žloutenkou typu A, bylo by miminko nějak ohroženo? Nebo představovalo by to nějaké riziko pro mě?

Odpověď odborníka:

Průběh onemocnění hepatitidou A v těhotenství se významně neliší od jiných nemocných - netěhotných, pozitivum je, že u hepatitidy A není popsán vertikální přenos ( nepřenáší se z matky na dítě ).

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: