Těhotenství x těhotenský test

Dobrý den, prosím o odpověď. 2.11. jsem si po 10 měsících nechala vytáhnout hormonální nitroděložní tělísko jadyness (po celou tu dobu jsem nemenstruovala). Důvodem byly silné křeče v břiše, které jsou prý normální, nicméně mě to normální nepřislo. Mezi datem 2.11 až 10.11. jsem měla nechráněný sex, ale nikdy se přítel neudělal do mě. Od 16.11. mám krvácení do doposud. Jeden den je silné, druhý den ne. Prvně šla tmavé krev, teď již normální. Od 16.11. mě bolí prsa (nejsou citlivá, jen jako kdyby tvrdly a trochu se zvětšily). Podbříšek mě bolí více méně pořád. Kdy jsem měla ovulaci netuším. Co dva dny si dělám těhotenský test, ten je negativní. Kdy můžu mít 100% jistotu, že těhotná nejsem? Někde jsem četla, že pokud 14 dní od nechráněného sexu je test negativní, tak již dále nemusím testovat. Menstruaci jsem měla vždy nepravidelnou. Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud by jste krvácela déle než 7 dní měla by jste zajít na vyšetření včetně ultrazvuku případně je možno provést krevní HCG které je kvantitativní a tím i přesnější. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: