Těhotenství versus zamklké těhotenství

Dobrý den,ráda bych se zeptala.8.6.08 jsem si udělala test na kterém byly 2 čárky(jedna hodně slabá).Od té doby se čárky zvýrazňovali.Šla jsem na gyn.,kde zjistili dutinku o velikosti 5mm-od te doby chodim kazdy tyden na ULT a lekar me strasi zamlklym tehu.Na poslednim ULT byla dutinka 2,6cm s embr.tkani(nebo tak nějak),týden před tím ještě HCg bylo 18600.Myslite,ze pri techto vysledcich uz musi byt videt neco na ULT?Mela jsem hodne nepravidelny cyklus,takze nemuzu dopocitat,kdy jsem otehotnela.Myslim ale ze to bylo tesne pred tim nez vysel test (delala jsem ten nejcitlivejsi).Diky za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zda se jedná o zamlklé nebo pokračující těhotenství, Vám zodpoví pouze ošetřující gynekolog. Obecě pokud stoupá HCG a na ultrazvuku je vidět akce srdeční plodu, je plod živý, pokud není srdeční akce a nestoupá HCG nebo klesá, není plod živý.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: