Tinnitus auris

Dobrý den, měla jsem zánět bubínku, asi po dvou dnech kapání otipaxu mi začalo v uchu pískat. Po týdnu pískání sem šla na kontrolu, paní doktorka mi řekla, že mám vpáčený bubínek a prasklou cévku, která způsobuje pískání. Předepsala mi Betahistin a injekce Milgamma. Ale na internetu jsem četla, že to nejde vyléčit. Myslíte, že se mi to spraví? A za jak dlouho asi...? Děkuji kkajfošová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tinnitus v tak mladém věku by nemusel trvat nijak dlouho, bohužel je to individuální, nemohu předpovědět délku. Tinnitus auris je nejvíce zastoupen u lidí vyššího věku, na základě poruchy cév, nejvíce aterosklerotických. Užívejte poctivě léčbu, chodte na kontroly a určitě čase potíže vymizí. Pokud by ne, určitě by vás lékař/ka poslali na speciální vyšetření na kliniku /vyšší pracoviště/. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: