Toxoplazmoza

Dobrý den, jsem v 21 tt a svého gynekologa jsem prošla již řadou krevních testů všude mám výsledky v pořádku jen u TOXO má zvýrazněné hodnoty 1:32 a po druhém testu 1:16 kdeje uvedená poznámka dříve inf. chci se zepat, zda je to normální, protože mi sice tvrdí, že to je v pořádku, ale přeci jen bych se ráda zeptala i jinde, jestli to znamená, že jsem TOXO měla a teď už jí nemám. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to v pořádku. Dřívější infekce není totéž co aktuálně probíhající infekce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Hormonální antikoncepce: vedlejší účinky, o kterých se nemluví…
Kolorektální karcinom
Články: Kolorektální karcinom
Kolorektální karcinom je...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Meningokokový zánět mozkových blan
Články: Meningokokový zánět mozkových blan
Hnisavý zánět mozkových...
Bolesti hlavy
Články: Bolesti hlavy
Bolest hlavy tedy může být...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: