Toxoplazmóza

Je mi 23 let a pracuji jako programátor. V poslední době asi 3 měsíce zničeho nic mě začali škubat svaly. (Nikdy předtím ani jednou v životě mi to neudělalo i když vím že se jedná o běžný a normální jev) Začalo to v pravém rameni (škubání trvalo asi 5 dní v kuse pomalu to odeznívá ale stále mě párkrát škubne několik svalů po celém těle za den) Začal jsem brát Hořčík (poslední měsíc) ale bez jakéhokoliv zlepšení Do toho se v poslední době cítím unaveně, jako bych měl zpomalené reakce zraku, Neumím to vysvětlit ale jako bych trpěl otupováním = určitými degeneracemi mozku... Jsem nekuřák a abstinent... Hledal jsem na internetu a našel jsem jen toxoplazmózu která by tomu odpovídala. Tak jsem se chtěl zeptat kde se dělá a kolik stojí vyšetření... Dále jsem četl něco o latentní formě a prý že to nevadí ale není mě Jasné jestli se dá taky léčit. Děkuji za jakékoliv informace s pozdravem Petr.K.

Odpověď odborníka:

Milý pane Petře.
Obraťte se mým jménem na mé přátele na neurologické klinice v Olomouci.
Domluvte si vyšetření třeba u paní doktorky Kateřiny Menšíkové katmen@centrum.cz
Než budete vyšetřen,nasaďte si Sédatif 3x2 (Homeopatikum)-je volně prodejný.
Bude li se Vám chtít ke mně do Veselí nad Moravou,objednejte se na čísle 518 322 145 :-)

S pozdravem a poděkováním za důvěru


Váš netový poradce :-) Petr Jugas

MUDr. Petr Jugas
MUDr. Petr Jugas

Specializace: Neurologie
Pracoviště: Soukromá praxe neurologie

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x