Tříselná kýla, pooperační problém.

Jsem 4-tý den po laparoskopické operaci levostranné tříselné kýly. Již druhý den při koupání, jsem zjistil, že mám na levé straně v šourku opět nějaký podlouhlý útvar vedoucí, až k varleti, je tužší a nevypadá to jako střevní klička. Prosím, o co se může jednat, předem dík...

Odpověď odborníka:

Dobrý den, mohlo by se jednat o část ústí varlete. Rozhodně bych ale doporučoval konzultaci s ošetřujícím lékařem. Hezký den.

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x