Tsh a cl

Dobrý den, byla jsem na krevních testech /případně můžu naskenovat své hodnoty/ a mám zvýšené TSH a CL. TSH 4,640mIU/l a CL 109 mmol/l. Pan doktor mi řekl , že mám přijít za 6 týdnů na znovu testy. Mám ale obtíže, že pockiťuji vnitřní třas, v krku mám jakoby knedlik, již měsíc mám měsíčky/ na gyneko.zatím čekáme/, cítím únavu, nic se mi nechce dělat, když udělám pár věcí tak je to dostačující. Můžete mi prosím poradit, zda mám opravdu čekat a trápit se nebo se s tím dá něco dělat rychleji?? Děkuji IŠ

Odpověď odborníka:

Dobrý den, čekání bude nutné - někdy se musí překontrolovat v čase, jak testy vycházejí vývoj v organimu přinese změnu a teprve potom je možné léčit. Léčení by mělo být podloženo pozitivní laboratoří, kterou vy nemáte, rozpětí TSH je 0,37-5,0 a vaše hodnota se horní hranici teprve blíží. Máte pravděpodobně sníženou funkci štítnice, více info zde: http://www.ulekare.cz/clanek/stitna-zlaza-1186?search=hypothyreosa&from=0 . Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: