Tuberkuloza

Dobrý den. Mojem maminka (49 let) loni onemocněla otevřenou plícní tuberkulozou. Niní už mamka neužívá léky na tuberkulozu,ale na CT ji zjstily utvar na plici s tím že se jedná nejspíš o plícní tuberkolom, nebo se jedná o nádor. V případě že se jedná o o plícní tuberkolom je nutná operace vyjmutí? Je doporučeno tuberkolom operovat? jaká jsou rizika. Děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Otázka byla odpovězena na jiném místě.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x