Účinek antikoncepce

Dobrý den, brala jsem 10 dní Lansoprol 30 na uklidnění žaludku. Jelikož se mé problémy nezlepšily, Lansoprol jsem vysadila. Během užívání Lansoprolu jsem zároveň brala i hormonální antikoncepci (můj doktor mi řekl, že můžu, ale že je účinnost antikoncepce snížená). Chci se tedy zeptat, protože můj gynekolog má dovolenou, tak mi neporadí, od kdy bude účinnost zase taková, jaká má být, když jsem si 11.8. už Lansoprol nevzala. Jedu na dovolenou, takže budu bez pauzy přestupovat na nové plato anitkoncepce. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Výrobce tuto dobu neudává,ale budete li zvýšeně opatrná po 10 dnech od vysazení již by měla být účinnost zcela v normálu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x