Účinek ha

Dobrý večer od soboty beru gynopevaryl 150 combi pack čípky (3 čípky) a krém a do toho beru HA Katya a mám 5 dní před MS chtěla bych se zeptat jwstli čipky snižuji účinek HA a za jak dlouho budu zas chráněná?.děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý veečer, lokální léčba Gynopevarylem nijak nesnižuje účinnost hormonální antikoncepce. Pokud jste neudělala žádnou chybu v užívání, jste stále chráněna naprosto stejně, jako kdyby žádná léčba neprobíhala.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: