Účinek léků nolicin

Dobrý den, chci se zeptat na dotaz ohledně léků. Ve středu (8.6) mi lékař předepsal na zánět močového měchýře Nolicin (20x400mg) a už asi 3 roky užívám HA Minerva. Může Nolicin nějak ovlivnit účinek mé hormonální antikoncepce??? Děkuji za odpověď a přeji hezký den.

Odpověď odborníka:

Neobávejte se Nolicin nesnižuje účinnost antikoncepce Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: