Účinnost antikoncepce

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jestli bue snížena účinnost antikoncepce v případě, že jsem užívala tri regol, udělala jsem 7 denní pauzy a osmý den jsem si vzala první tabletku nové antikoncepce Lindynete? předem dekuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, účinnost nijak snížena nebude.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: