Účinnost antikoncepce

Dobrý den pane doktore. Brala jsem antikoncepci Regisha, která měla málo hormonu, tak mi muj gynekolog předepsat tu stejnou antikoncepci Regisha ale s vyšším počtem hormonu. A před menstruací jsem dobrala tu s nižším počtem hormonu. A tu s vyšším počtem hormonu sem začala brát v utery po týdenní přestávce(menstruaci).Ale s přítelem jsme měli ve třetí den po tom, co jsem začala brát tu s vyšším počtem hormonu soulož. Ikdyž do mě neejakuloval, stejně jsem nervozní. Měla bych se obávat těhotenství ? Antikoncepci již beru pravidelně pul roku.Děkuji za odpověď .

Odpověď odborníka:

Pokud jste neudělala chybu v užívání nemusíte si dělat obavy. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: