Účinnost antikoncepce

Chci se Vás zeptat, zda léčivo Desloratadin Mylan 5mg ovlivňuje účinnost antikoncepce? Děkuji předem za odpověď

Odpověď odborníka:

U přípravku Desloratadin Mylan 5mg není uveden žádný dopad na antikoncepci, přípravek tedy účinnost antikoncepce neovlivňuje.

S pozdravem

prim. MUDr. Pavel Texl
prim. MUDr. Pavel Texl

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Sanatorium Helios

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: