Ureaplasma

Dobrý den, mé přítelkyní bylo diagnostikováno přemnožení bakterie ureaplasmy a dostala antibiotika. Chtěl bych se zeptat, zda musím na vyšetření, když žádné problémy nepociťuji. Také bych se chtěl zeptat, jestli po případném léčení nás obou při nechráněném styku nehrozí znovu nějaké nebezpečí přemnožení této bakterie. Také bych chtěl vědět, kdybych na vyšetření nešel, zda ji mohu ohrozit a také, jak probíhá vyšetření na přítomnost této bakterie u mužů a jestli může dojít k opětovnému přemnožení při nechráněném styku s jiným partnerem. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, teď spolu samozřejmě spát nemůžete, protože je možné, že máte infekci také. Měl byste být vyšetřen, eventuálně léčen a nechráněný sex můžete mít až když budete mít oba negativní výsledky. Jinak si můžete infekci neustále vzájemně předávat

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Trpíte střevními záněty? Nezapomínejte na vápník
Články: Trpíte střevními záněty? Nezapomínejte na vápník
Kalcium patří mezi minerály...
Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Články: Rakovina ledvin: tichý nepřítel
Téměř všechny nádory tohoto...
Co je to hydrokéla?
Články: Co je to hydrokéla?
Hydrokéla je označení pro...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: