Ureaplasma

Dobry den! Pisala som Vam o mojom probleme, no i napriek tomu Vas este prosim o radu,resp. odpoved. Je mozne, aby sa po vylieceni znameho bacilu (ureaplasma) dostal bacil znova do mojho organizmu aj napriek tomu, ze by som nemala pohlavny styk alebo by som sa dotkla niecoho infikovaneho ? Proste len tak.....ja to mu neverim a moj partner ano. Dakujem Vam vopred za Vasu odpoved a prajem vela pracovnych uspechov. Prepacte mi, ze sa stale pytam uz mozno aj na zodpovedany moj problem, ale som z tejto bakterie velmi nestastna a hrozi mi rozpad manzelstva. Prosim, skuste ma pochopit. Neverim faktu, ze ked sa raz z neho vyliecim, vstupi do mna po case opat bez toho, aby som mu nedala vobec nato prilezitost alebo najmensiu sancu ?! Je ozaj taky zakerny ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ureaplazma je zákeřná tom, že i když kontrolní výtěr po léčbě ukáže, že "není přítomna", může jí být zbytek někde v kožních či slizničních zákoutích skrytý (a ten kontrolní výtěr ho pak nezachytí) a z toho zbytku se může pomnožit a opět zaškodit. Bohužel žádná léčba Vám na 100 % nezaručí, že se ureaplazmy napoprvé zcela zbavíte. A další věc je, že bývají nakaženi oba partneři, takže je lepší přeléčit i manžela. A za další - to, že se ureaplazma "schová", se může stát jak Vám, tak manželovi, takže Vás manžel může zpětně nakazit, i když se přeléčil a nikde se znovu nenakazil, stejně, jako Vy můžete takto "nakazit" jeho.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: