Ureaplasma

Dobrý den, mému příteli byla diagnostikována ureaplasma. Oba jsme byli léčeni ATB ( Dohyhexal), u mě byl léčba úspěšná, ale u přítele nikoli, nyní je opět léčen ATB. Chci se zeptat, pokud budeme provozovat orální sex jako praktiku vzrušování a na vlastní soulož používat kondom je riziko přenosu ? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, riziko přenosu při orálním sexu je prokázané, s kondomem styk lze, ale kondom musí být po celou dobu, ne jen na ejakulaci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Hyperfunkce štítné žlázy
Články: Hyperfunkce štítné žlázy
Hypertyreóza vzniká při...
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Prsy
Články: Prsy
Prsy jsou párový orgán, v...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: