Ureaplasma

Dobry den, od rijna minuleho roku jsem trpela velmi neprijemnym palenim pri moceni a nedalo se to vydrzet vzdy to zacalo rano po prvnim moceni, na urologii mi rekli ze mam zanet mocaku, lecila jsem se prvnimy antibiotiky, uz si nevzpominam jak to po nich vypadalo ale zacalo to znovu a nasli mi ureaplasmu a tu lecili azitromicinem 2x pozdeji od brezna do letosniho unora 3x doxybene ale potize stale mam, doktorka mi ho dala na 20 dni 200 mg vecer a 100 mg rano... Jeste se to po nem vice zhorsilo a to ho uz dojidam... :( bojim se ze pri tak velkem mnozstvi antibiotik uz na to mohu byt imunní a nebo bych mohla mit nejake problemy v budoucnu s tehotenstvim. Partnera mam stejneho uz kdyz to zacalo a byl take 2x prelecen a ted je uz zcela v poradku.. Od 15 let jeste uzivam kortikoidy protoze trpim lupusem nema to na to nejaky vliv? Dekuji predem za odpoved

Odpověď odborníka:

Dobrý den, kortikoidy mohou mít vliv. Infekce zde může být stále. Pokud máte opakovaně potíže, tak Vy i Váš partner byste měli být opakovaně vyšetření, vyloučit pohlavní styk do odeznění potíží a provést i gynekologické vyšetření

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: