Ureaplasma

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli je možný, aby se bakterie (ureaplasma) vyléčily (nebo zmenšil jejich počet natolik, aby mi testy vyšly negativní), jelikož jsem se doléčila antibiotiky a při styku mě to stejně bolelo a všechny ostatní testy mi vyšly negativně, pak po nějaký době jsem šla na odběry a zjistila jsem že je mám ureaplasmu negativní. Ještě bych se chtěla zeptat, jestli teda když se bakterie přenášejí i orálním sexem a přetrvávají v krku, jestli se je nějaká možnost, že se to přenese i líbáním..děkuji moc

Odpověď odborníka:

Ureaplasmata se antibiotiky dají vyléčit. Bolesti při styku mohou mít celou řadu jiných příčin. Přenos líbáním je nepravděpodobný.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: