Utrogestan při kojení

Dobrý den, hned po skončení šestinedělí jsem začala užívat antikoncepci Azalia. Po cca 1 roce jsem začala menstruovat a první menstruace trvala cca 1 měsíc, pak týden pauza a pak znovu týdenní menstruace. Lékař mi doporučil na úpravu cyklu užívat Utrogestan 1-2 tablety denně, přesto že jsem upozorňovala, že stále 2x denně kojím.V příbalovém letáku jsem se pak dočetla, že se při kojení užívání nedoporučuje. Chtěla jsem se zeptat, jestli užívání progesteronu opravdu miminku nemůže uškodit. Děkuji za odpověď Martina

Odpověď odborníka:

Ve vašem případě bych se řídil doporučením výrobce,který tento preparát při kojení nedoporučuje. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x