Utrogestan v tehotenstvi

dobry den chtela bych se zeptat jsem tehotna a jiz od 5 tydne tehotenstvi beru utrogestan nejdriv jsem brala 3 krat denne 2 ale strasne jsem krvacela tak mi snizily davku na 1 denne take trpim nespavosti, ale vcera jsem z niceho nic prestala videt nejdriv jsem nevidela vubec a pak jsem videla jen polovinu vseho na obe oci.koukala jsem do letaku a tam se pise jestly se obevi tyhle priznaky hned prestat brat ale mam strach jsem ted 9+6tt..mam strach ze kdyz ho prestanu brat o miminko prijdu muzete mi prosim poradit co delat a jak velke je riziko ze kdyz to vysadim ze o miminko prijdu?dekuji za odpoved Petra

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vysazení Utrogestanu nezpůsobí potrat plodu. Vaše potíže se ztrátou vidění se však nejspíše netýkají užívání Utrogestanu. Doporučila bych Vám kontrolu očním lékařem, případně neurologem.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: