Užívání antiastmatika,antihistaminika

Dobrý den, 7měsíční dcera má atop.ekzém, byla zjištěna alerg.na krav.mléko,bílek,ořechy a lepek.Podle pana dr. bílek=100%pravděpodobnost astmatu a i já znám takové příklady kolem sebe. Já i manžel jsme oba alergici,já - atop.ekzém od kojenec.věku- v dětství ve velmi těžké formě. Kojím plně,s příkrmy budeme teprve začínat. Pan dr.mě naordinoval dietu a dceři KETOF- "jestli chceme nebo ještě ne,že záleží na nás"- pak jsme to nějak zamluvili,kývli jsme že ano, ale teď přemýšlím, jestli je to už nutné nebo ne, jestli to má přínos už teď coby prevence, jestli nepočkat třeba až do 1roku, když se p.dr. přesně nevyjádřil, že je to třeba.Chápu,že je to prevence astmatu,antihistmanikum ji trochu pomůže od nočního svědění,ale na druhou stranu,jestli to zbytečně nezatěžuje organismus.KETOF užívá týden a já se rozhoduji,jestli ano nebo ne,když to záleží na rozhodnutí rodičů, prosím poraďte a přidejte Váš názor. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodnout takto přes internet bez výsledků vyšetření je velice obtížné. Obě cesty mají svá pro i proti. Doporučoval bych proto celou záležitost probrat s ošetřujícím dětským lékařem, který Vám k tomu jistě řekne více. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: