Užívání antibiotik

Chcem sa spýtať . Beriem antibiotika Fromilid 500 , môžem si vypiť ? ( myslím tvrdy alkohol) Viem že by sa to nemalo , ale kamarát ma narodeniny. Ďakujem

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jste dospělá a svéprávná, Víte, že byste neměla, tak nevím, co Vám mám poradit. Lepší bez alkloholu, ale zabít by Vás neměl. S pozdravem dr. MM

MUDr. Martina Míchalová
MUDr. Martina Míchalová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Trápí vás bolesti hlavy? Možná za to mohou hormony!
Články: Trápí vás bolesti hlavy? Možná za to mohou hormony!
Bolesti hlavy mohou být...
Mastopatie
Články: Mastopatie
Nejčastější nádoru podobnou...
Ucpaný nos může upozornit na další zdravotní problém
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Klíště dokáže přežít v pračce i v mrazáku
Články: Klíště dokáže přežít v pračce i v mrazáku
Klíšťata existují na Zemi...
Bojíte se refluxu? Online poradna zařídí konzultaci i léčbu
Články: Bojíte se refluxu? Online poradna zařídí konzultaci i léčbu
Pálení žáhy, říhání nebo...
Klíšťová encefalitida: jak se opravdu pozná
Články: Klíšťová encefalitida: jak se opravdu pozná
Přestože vždy existuje...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Angína - zánět patrových mandlí
Články: Angína - zánět patrových mandlí
Před rozvojem antibiotik...
Bojujte s křečovými žilami sportem
Články: Bojujte s křečovými žilami sportem
Křečové žíly jsou...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: