Užívání timonilu 300 retard a let letadlem

Dobrý den,před 2 lety dcera po příletu do Tunisu měla ve svých 11,5 letech 1. a zatím poslední záchvat.Zřejmě z únavy a vyčerpání.Dle EEG a MR nebyl prokázán epilep.záchvat.EEG nějaké křivky vykazuje u užíváme Timonil.Můžeme letět do Egypta?Dcera je bez záchvatů a potíží.Děkuji za odpověď.Eva

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestliže dcera je už dva roky bez záchvatů, neměl by být s cestou do Egypta problém.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: