Vliv clotrimazolu a boraxových čípků na antikoncepci

Dobrý den, mohou mít vliv na antikoncepci (Sidreta) boraxové čípky proti kvas. infekci? Mám antikoncepci nasazenou první měsíc. Prodělala jsem zánět děložního čípku, na který jsem dostala ATB - ty jsem dobrala ve středu a antikoncepci jsem nasadila další týden v úterý. Mezi tím byla MS. Ve středu jsem byla na kontrole u lékaře a ten mi řekl, že budu chráněna až za 10 dní. (z úterka na středu, ze středy na čtvrtek a ze čtvrtka na pátek jsem si zaváděla boraxové čípky na kvas. infekci způsobenou ATB). V příbalovém letáčku ale je, že chráněná bych měla být za 7 dní. Tak nevím, proč mi lékař řekl 10 dní.???

Odpověď odborníka:

Váš gynekolog zřejmě přidal 3 dny pro jistotu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: