Vynechání tabletky

Zapoměla jsem si vzít v době 7denní pauzy tabletku Artizia vzala jsem si jí 9den.Po 7dnech braní jsme měli s přítelem sex a praskl kondom,je možné že budu těhotná?..děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

O dva dny delší začátek může být problém, těhotenství je možné. Každopádně v tomto cyklu se chraňte kondomem minimálně 14 dní. Udělejte si test v době další 7denní pauzy. Jestli jste ještě v limitu 72 hodin od nehody, kupte si Postinor.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Přimějte drogově závislého k léčbě – víme jak
Články: Přimějte drogově závislého k léčbě – víme jak
Většina drogově závislých...
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Nepodceňujte pokousání, může vám jít o život!
Články: Nepodceňujte pokousání, může vám jít o život!
Ne všichni si dostatečně...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Články: S léky na slunce? Problematická nejsou jen antibiotika
Konečně nastal čas dovolené...
Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Články: Rakovina konečníku a tračníku (kolorektální karcinom)
Kolorektální karcinom je v...
Tři typy reakcí na hmyzí bodnutí: víte, co kdy dělat?
Články: Tři typy reakcí na hmyzí bodnutí: víte, co kdy dělat?
Rozkvetlá louka lákající k...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Zbavte se modřiny snadno a rychle
Články: Zbavte se modřiny snadno a rychle
K modřině lze přijít dnes a...
Náhrada kloubu při hemofilii – nic není nemožné
Články: Náhrada kloubu při hemofilii – nic není nemožné
Krvácení do kloubů většina...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: