Vynechání tabletky

Dobrý den,po dobrání antikoncepce je 7denní pauza,co se stane když budu mít 8den pauzu,prášek si nevezmu a budu mít styk? Můžu otěhotnět?Prášky sem 4měsíce brala plus minus pul hodiny pravodelně a dodržovala jsem pauzu,můžu otěhotnět?Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Riziko otěhotnění je malé, ale jistě tady je. V přírodě ani v těle není nic 100%. Raději se v těchto případech chrante preservativem a poté si udělejte nejméně 2 kontrolní těhotenské testy. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: